menü

Sıkça sorulan sorular

 

  1. 40 TL'nin içinde neler var hangi faaliyetleri yapabiliyorum?
    Cevap : Kese ve Masaj hariç tüm sosyal faaliyetlerimizden yararlanabilirsiniz.
  2. Mesai Saatlariniz kaçta başlıyor kaçta bitiyor?
    Cevap : Hafta için Sabah 6:00 Gece 24:00'a kadar.
  3. Hafta sonu mesai saatleriniz kaçtır?
    Cevap : Hafta sonu Sabah : 6:00 Gece 24:00'e kadar.
  4. Giriş ücreti ne kadar?
    Cevap : 40 TL
  5. İletişim nasıl kurabilirim?
    Cevap : internet sitemizin iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.
  6. Masaj ve kese varmı?
    Cevap : masaj ve kese vardır ancak ücretlidir.
  7. Masaj ve kese ücretleri nelerdir?
    Cevap : masaj => 15 TL  |  kese => 15 TL
  8. Hamama yakın ve bilinen yer neresi adresi daha kolay bulmam için?
    Cevap : hamamımız namlı marketin alt katıdır tabelamız vardır. mısır çarsına yakın ve arkasıdır.
  9. Hizmetleriniz tam olarak nedir?
    Cevap : Göbek taşı, Havuz, Buhar odası, Sauna, Jakuzi, Cafe, Kese, Masaj
  10. Havuz'a girmek ekstra ücret gerektiriyor mu?
    Cevap : Hayır giriş ücretine dahildir. 40 TL ile havuza girebiliyorsunuz.
  11. Cafe'de oturulcak yer varmı?
    Cevap : evet masalarımız var sandalyelerimiz mevcuttur.
  12. Cafe'de televizyon varmı?
    Cevap : cafemiz ve giriş salonumuzda 2 adet televizyonumuz bulunmaktadır.
  13. 10 yaş altı  ücretlendirme nekadar?Cevap:25 TL
EN ÇOK TERCİH EDİLEN
ebülletin
E-Bülten

Yeniliklerden Haberdar Olmak İçin Formu Doldurunuz ...

ebülletin
Sosyal Medya

Bizi sosyal medyada bizi takip edin

Bize Ulaşın
Adres : Alibeyköy Mahallesi Vardar Bulvarı No:1 Atmaca Avm Namlı Marketin Altı Alibeyköy - Eyüp / İSTANBUL
Telefon : (0212) 626 01 93
Gsm : (0535) 726 92 93
     
kart, kartlar

Copyright © 2012 Tüm Hakları Ajans Yitik'e aittir.