menü

Sıkça sorulan sorular

 

  1. 0-6 yaş altı  ücretlendirme nekadar?Cevap:20 TL
  2. 6-11 yaş altı  ücretlendirme nekadar?Cevap:25 TL
  3. 35 TL'nin içinde neler var hangi faaliyetleri yapabiliyorum?
    Cevap : Kese ve Masaj hariç tüm sosyal faaliyetlerimizden yararlanabilirsiniz.
  4. Mesai Saatlariniz kaçta başlıyor kaçta bitiyor?
    Cevap : Hafta için Sabah 6:00 Gece 22:00'a kadar.
  5. Hafta sonu mesai saatleriniz kaçtır?
    Cevap : Hafta sonu Sabah : 6:00 Gece 22:00'e kadar.
  6. Giriş ücreti ne kadar?
    Cevap : 35 TL
  7. İletişim nasıl kurabilirim?
    Cevap : internet sitemizin iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.
  8. Masaj ve kese varmı?
    Cevap : masaj ve kese vardır ancak ücretlidir.
  9. Masaj ve kese ücretleri nelerdir?
    Cevap : masaj => 15 TL  |  kese => 15 TL
  10. Hamama yakın ve bilinen yer neresi adresi daha kolay bulmam için?
    Cevap : hamamımız namlı marketin alt katıdır tabelamız vardır. mısır çarsına yakın ve arkasıdır.
  11. Hizmetleriniz tam olarak nedir?
    Cevap : Göbek taşı, Havuz, Buhar odası, Sauna, Jakuzi, Cafe, Kese, Masaj
  12. Havuz'a girmek ekstra ücret gerektiriyor mu?
    Cevap : Hayır giriş ücretine dahildir. 35 TL ile havuza girebiliyorsunuz.
  13. Cafe'de oturulcak yer varmı?
    Cevap : evet masalarımız var sandalyelerimiz mevcuttur.
  14. Cafe'de televizyon varmı?
    Cevap : cafemiz ve giriş salonumuzda 2 adet televizyonumuz bulunmaktadır.
EN ÇOK TERCİH EDİLEN
ebülletin
E-Bülten

Yeniliklerden Haberdar Olmak İçin Formu Doldurunuz ...

ebülletin
Sosyal Medya

Bizi sosyal medyada bizi takip edin

Bize Ulaşın
Adres : Alibeyköy Mahallesi Vardar Caddesi No:28 Vatan Bilgisayar Altı Alibeyköy - Eyüp / İSTANBUL
Telefon : (0212) 626 34 60
Gsm : (0535) 726 93 23

Otoparkımız mevcuttur.
     
kart, kartlar

Copyright © 2012 Tüm Hakları Ajans Yitik'e aittir.